17/05/2022

ALIA Security stelt zijn nieuwe voorzitter voor

Ik heb het genoegen om je onze nieuwe voorzitter, Olivier Snauwaert, voor te stellen. Hij volgt Denise Weyers op en zal haar mandaat verderzetten.

Het bestuur dankt van harte Denise Weyers voor haar inzet en voor de verdediging van de belangen van onze sector. Wij wensen haar verder nog veel succes als zaakvoerster van haar bedrijf LBS Beveiliging en bestuurster van Nelectra.

Denise Weyers en Olivier Snauwaert geven graag nog een woordje uitleg bij hun nieuwe uitdagingen.

“Naar aanleiding van mijn passie voor beveiliging, heb ik uit naam van Nelectra, tweemaal het mandaat van voorzitter van ALIA Security opgenomen. Vanaf de start was ik bij de nationale federatie voor beveiliging betrokken.  

Ten gevolge van andere prioriteiten in mijn persoonlijk en professioneel leven, heb ik met veel vertrouwen het mandaat aan Olivier Snauwaert overgedragen. 

De beveiligingssector staat nog voor vele uitdagingen, en ik hoop dat het zich daardoor positief zal ontwikkelen, dit onder meer door de goeie samenwerking met alle belanghebbenden.  

Hopelijk kan de sector in de toekomst nog positief evolueren door o.a. een goede samenwerking met alle Stakeholders, een grote uitdaging in ieder geval. 

Bij deze wil ik graag nog de bestuurders van ALIA Security expliciet bedanken voor het gekregen vertrouwen en de fijne samenwerking. 

Bedankt ook aan de secretaris generaal Patrick Van Liempt voor de ondersteuning en bedankt Olivier om hier over te nemen! 

Succes!” 
Denise Weyers 

“Al enkele jaren maak ik deel uit van de werkgroep beveiliging van Nelectra die zich bezighoudt met de hot topics in de beveiligingssector. 

In deze jaren heb ik ALIA Security leren kennen als verdediger van onze belangen o.a. als beveiligingsinstallateur. 

ALIA Security volgt onder andere op de voet de evolutie van de wetgeving op en zorgt dat de installateur, distributeur en fabrikant vlot kunnen samenwerken. 

Dit zorgt ervoor dat wij als sector kwalitatieve opdrachten kunnen afleveren, dit op vlak van installatie en producten. 

Ik dank alvast Denise Weyers voor haar jarenlange professionele inzet voor de federatie en de bestuursleden voor het vertrouwen.” 

Olivier Snauwaert

Bedankt Denise Weyers voor je harde inzet en veel succes met je verdere uitdagingen. Wij heten Olivier Snauwaert welkom en kijken ernaar uit om met hem samen te werken. Je kan hem bereiken op president@aliasecurity.be.

Met vriendelijke groeten, 

Patrick Van Liempt

Secretaris generaal

Activiteiten

Ben je mee met de actuele ontwikkelingen in de veiligheidssector? Ontdek onze opleidingen, workshops of lezingen!

Bekijk alle activiteiten