Onze kwaliteitseisen

Om alarm- en camerabewakingsystemen te plaatsen, moet een installateur of distributeur voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Enkel zo garanderen we als beroepsvereniging de beste kwaliteit inzake veiligheid. Jouw veiligheid is onze taak, daarom beloven we:

  • Elk lid bezit over de wettelijke vergunningen van FOD Binnenlandse Zaken.
  • Elk lid wordt aangeraden om zich INCERT te laten certificeren om goed vakmanschap te bewijzen.
  • Gecertificeerde installateurs wonen regelmatig audits bij om mee te zijn met de laatste (technologische) trends.

Een installateur/distributeur zoeken

Zoek je een installateur of distributeur voor inbraakdetectie, branddetectie, toegangscontrole of camerabewaking? Raadpleeg onze zoeker!

Ik zoek een

Al meer dan 40 jaar uw specialist in alarmsystemen, camerabewaking en brandbeveiliging

AAC Wouters is een familiebedrijf van vader op zoon dat onder leiding van Guy Wouters alarmsystemen en camerabewaking installeert bij particulieren en bedrijven.

U kunt bij ons ook terecht voor deskundig advies over brandbeveiliging, inbraak- en brandwerende kluizen, blusapparatuur en videoparlofonie. Wij helpen u ook verder met meldkamer- en bewakingsdiensten.

Erkend installateur met kwaliteitslabel
AAC Wouters staat garant voor kwaliteit én discretie. Dat bewijzen we door onze keurmerken. Wij verkregen het kwaliteitslabel van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse zaken en het INCERT-certificaat. Dat garandeert dat uw installatie aan alle kwaliteitseisen voldoet.

AKEBO is een beveiligingsfirma die professioneel beveiligingsadvies geeft en totaaloplossingen biedt.
Het team rond de bedrijfsleider is gespecialiseerd in alle vormen van beveiliging en bewaking. De referentielijst spreekt hier voor zich. AKEBO bestudeert en installeert zijn beveiligingssystemen zowel in private als bedrijfsomgeving en garandeert een 24/24 uur service. Niettegenstaande aandacht voor een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt AKEBO enkel de nieuwste technologie. Permanent onderzoek en accurate bijscholing van het personeel garanderen U een veilige omgeving én een eigentijdse installatie.
De ervaring in verschillende sectoren en in de meest diverse omgevingen zoals woningen, winkels, appartementen, magazijnen en burelen, zowel binnen als buiten geven U de zekerheid met een AKEBO-systeem over een efficiënte oplossing en beveiliging te beschikken.

Votre sécurité, notre souci

Installation et entretien de système d'alarme en Belgique

BENOIT SECURITY NV, is een tweede generatie familiebedrijf opgericht in 1975. Met onze drie vestigingen (Waregem, Knokke & Roosdaal) en een team van 30 medewerkers staan wij 24 uur op 7, in voor uw veiligheid.

BENOIT SECURITY is een door de overheid vergunde onderneming voor alarmsystemen en camerabewaking en is ook tevens vergund voor bewakingsdiensten. 

​Wij leveren totaaloplossingen voor bedrijven, particulieren en overheden op gebied van:

Bij LBS Beveiliging kunnen zowel particulieren als KMO's terecht voor alle soorten beveiliging. 

Maas Beveiliging is reeds jaren een gevestigde waarde in Turnhout en omstreken. Begin 2020 zijn we verhuisd naar ons nieuw pand op de Kastelein in Turnhout. Door die jaren heen hebben we een stevige basis van kennis en ervaring opgebouwd en daardoor is Maas Beveiliging een heel betrouwbare partner om mee samen te werken. Service en kwaliteit zijn de steunpilaren van onze firma. Dit proberen we met ons ervaren team elke dag te garanderen voor onze klanten.

MVDH Security levert en installeert beveiliging in een spectrum van toepassingen en configuraties. Dit op gebied van inbraakdetectie, branddetectie, toegangscontrole als camerabewaking. We focussen graag op de residentiële markt alsook professioneel en KMO. Waarom u zou kunnen kiezen voor ons: beveiliging is ons vak en is een echte specialisatie. U maakt gebruik van onze jarenlange ervaring van verschillende mensen met elk hun specialiteit waardoor u tevreden bent en blijft. MVDH Security levert u de correcte oplossing voor uw situatie en budget en zorgt dat deze ruimschoots voldoet aan uw verwachtingen.

Ons kantoor kan je vinden in Destelbergen (dichtbij Gent), regio Oost-Vlaanderen, maar we zijn actief in gans Vlaanderen en België.
Wij werken met onze eigen ervaren plaatsers die met de nodige zorg instaan voor de correcte uitvoering van elk project, wij zijn een ervaren installateur van inbraakbeveiliging & alarmsystemen, branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking.