Berichten

Kennisdeling in de veiligheidssector. Daar gaan we voor. Ontdek hier toegankelijke preventietips!

17/05/2022

ALIA Security stelt zijn nieuwe voorzitter voor

Ik heb het genoegen om je onze nieuwe voorzitter, Olivier Snauwaert, voor te stellen. Hij volgt Denise Weyers op en zal haar mandaat verderzetten.

Het bestuur dankt van harte Denise Weyers voor haar inzet en voor de verdediging van de belangen van onze sector. Wij wensen haar verder nog veel succes als zaakvoerster van haar bedrijf LBS Beveiliging en bestuurster van Nelectra.

09/12/2021

Neem deel aan het gratis webinar van Euralarm

Euralarm organiseert op donderdag 16 december om 15u een gratis webinar met als onderwerp “False Alarm study”.

Deze webinar is het resultaat van een studie van de werkgroep Fire safety en handelt over de oorzaak en het begrijpen van valse alarmen in de branddetectie en hun impact op de werking van de alarmcentrales.

 

20/09/2021

New Security via Covid Safe Ticket – regeling

Goed nieuws wat de vakbeurs New Security betreft op 17 en 18 november in de Brabanthal te Leuven – Haasrode. Vorige week kregen we eindelijk witte rook te zien omtrent de organisatie van beurzen. De overheid besliste dat indoor evenementen zoals vakbeurzen gebruik kunnen maken van het Covid Safe Ticket. Deze Covid Safe Ticket regeling bewees al bijzonder doeltreffend te zijn voor outdoor evenementen. Vanaf 1 september kan men er dus ook gebruik van maken bij indoor evenementen zoals New Security.

En omdat goed nieuws nooit alleen komt, bevestigen we hierbij de organisatie van de salon New Security met onder anderen ons congres ALIA Security Day die op woensdag 17 november vanaf 09u30 zal plaatsvinden. We hopen jullie daar in groten getale te mogen terugzien!

Activiteiten

Ben je mee met de actuele ontwikkelingen in de veiligheidssector? Ontdek onze opleidingen, workshops of lezingen!

Bekijk alle activiteiten